Болеро в екрю Черна дълга жилетка Жилетка за момче Жилетка графит
Бразилиани Бели и черни New 1 Боксер прашка Боксер

Запишете се за нашия информационен бюлетин!
Ще получавате инфо за нашите промоции, изгодни сделки и пр.

E-mail

Име

Запишете се

Доставка на артикулите

До адрес /при предварително плащане - банков превод/ 3,99 лв.

До офис на Спиди с пощенски паричен превод експресна/стандарт 24

 4,79 лв.

До адрес с пощенски паричен превод /експресна или икономична/

6,35 лв.
При поръчка над 69,99 лв. Безплатна доставка
                   За клиенти на едро  
   
При поръчки до 200 лв. В зависимост от килограмите 

При поръчки над 200 лв.

Безплатна доставка

 Онлайн магазинът няма да изпраща поръчки  през през периода 23.12.22г.-06.01.23г. Всички поръчки направени през това време ще бъдат обработени и  изпратени след посоченият период.              

Цената за доставка е актуална с куриерска фирма Спиди, за стандартни доставки.  При желание за фиксиран час, сумата от 2,40 лв ще Ви бъде начислена към поръчката, която се изисква от куриерската фирма. При съботна доставка до адрес, се начисляват 3 лв. към куриерската услуга, допълнително.

                 При поръчка на стойност под 10лв., към поръчката се начислява такса за ниска стойност на поръчка в размер на 5 лв.

Моля, като адрес за доставка, да оставяте валиден адрес, където може да Ви намери куриер, през работно време.  Безплатна доставка за всички стоки за гр. Сливен, изпълняват се  до 2 работни дни.  Оператор ще се свърже с Вас, за уточняване на доставката.

Поръчките се изпращат в рамките на 3 - 5 работни дни  /опитваме се да изпратим поръчките още на следващият работен ден/ за всички артикули на сайта. Когато поръчката е изпратена, ще получите имейл с НОВ статус на поръчката ИЗПРАТЕНА, както и съобщение на мобилният телефон посочен за връзка, че пратката пътува към Вас. На този смс, виждате и номер, на който може да пренасочите пратката си, ако е нужно.

 Ако има каквото и да е забавяне на доставката, ще бъдете уведомени своевремнно. Начините на плащане в онлайн магазина са: при получаване на артикула в брой чрез пощенски паричен превод, банков превод. Считано от 01.04.2019г. ще получавата касов бон, само и единствено от куриер, тъй като всички пратки се изпращат с пощенски паричен превод.

Поръчки направени след 14,00 ч. през работни дни, се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в петък след 14,00 ч. , се обработват в понеделник, а поръчки на правени през почивните дни  и официалните празници, се обработват първият работен ден.

Приятно пазаруване!

Chorapogashtnici.com © 2024