Болеро в екрю Черна дълга жилетка Жилетка за момче Жилетка графит
Бразилиани Бели и черни New 1 Боксер прашка Боксер

Запишете се за нашия информационен бюлетин!
Ще получавате инфо за нашите промоции, изгодни сделки и пр.

E-mail

Име

Запишете се

За нас

Официални вносители сме на едро на европейски висококачествени чорапогащници с марките Merilyn, Fiore, Gabriella, силиконови чорапи, панталони, клинове, чорапи, стягащо бельо и пр. Предлагаме бельо на eвропейски производители  на приемливи цени. Ние предлагаме пълната цветова гама горапогащници - 32 различни цвята- лимон /жълто/, зелено, лила, бордо, кафяво, пълната сива гама, червено, розово, бяло и много, много други. Зареждаме  с чорапогащници танцови състави, балетни трупи, опери и мн. други. Телесните чорапогащници ни са в 14 различни цвята.

Гамата чорапогащници предлагани от chorapogashtnici.com включва: класическа линия чорапогащници с ликра, линия фигурални чорапогащници, елегантна линия стягащо и оформящо дамско бельо, удобно памучни бикини и бразилиани в класически цветове и не на на последно място огромното цветово и видово разнообразие на детски чорапогащници до ръст 146см.  Вижте ги тук.

Марките предлагани от нас са адресирани към съвременните жени , които ценят градски шик в един много изискан начин. Бъдете различни и забележими с продуктите на чорапогащници.ком!

Благодарение на съвременния строг контрол на качеството продуктите ни са с за най- високо качество.
Ние предлагаме много добри европейски продукти с модерен дизайн и елегантна опаковка , за да направим нашите клиенти доволни.

При нас няма да намерите намаления от порядъка на -75%, а само реалната стойност на продуктите. Намаленията, които правим са при продукти, които няма да се произвеждат, при продукти в промоция и други частни случаи.

За поръчки и запитвания за продажба на едро на чорапогащници, моля пишете ни на office@atondd-bg.com, като оставите телефон и име за обратна връзка.

Монтичело ЕООД е вписана в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" с идентификационен № 397158/ 19.02.2013г.

Изберете чорапогащника за Вашите крака!

Екипа на www.chorapogashtnici.com

Chorapogashtnici.com © 2024